Boeken over grafische vormgeving

You are here Home  > Internet  > Web & Graphic design >  Boeken over grafische vormgeving

Aanbevolen boeken over grafische vormgeving, webdesign, logo design, typografie en de geschiedenis van het grafisch ontwerpen in Nederland.

Hoe maak je een website onweerstaanbaar?

Door  vele voorbeelden en praktische tips  kom je op goede bruikbare ideeën om je website te verbeteren en zo het aantal views, bestellingen, inschrijvingen of reserveringen te verhogen. Vaak kan dat heel eenvoudig door je teksten of beeldmateriaal te veranderen, dus zonder technische aanpassingen.

Logo design

Een heel goed logo kan bijna overal reclame voor maken, dus is het niet verrassend dat het ontwerp van een logo een zeer belangrijke stap is in de ontwikkeling van een product of dienst. Ook dit  deel van Logo Design laat diverse logo’s van over de hele wereld zien, in hoofdstukken gerangschikt op thema, zoals  evenementen, mode, media, muziek, retailers en dienstverlening. In de index vind je van ieder logo het bedrijf, de ontwerper en de website van de ontwerper.

Webdesign, van concept tot realisatie

Dit is een van de meest succesvolle boeken over webdesign. Aan de hand van het unieke  Project Plan leert u hoe een website te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. De vele voorbeelden, praktijktips en bijdragen van experts op het gebied van design  maken dit een zeer compleet en onmisbaar boek voor webdesigners. Het boek is een handleiding voor opdrachtgevers, webdesigners, webontwikkelaars, webprogrammeurs, tekstschrijvers, studenten, en ook hobbyisten. Alle onderdelen van webdesign komen aan bod, van concept tot realisatie.

 

 

 Leave a review

Price
Location
Staff
Services
Food

Comments are closed.